Inbjudan till seminarium den 3 september

Tax administration 3.0, en möjlighet eller en farhåga? Eller både och?

Tid: Tisdagen den 3 september kl. 09.0010.00, kaffe och smörgås serveras från kl. 08.30.

Plats: Näringslivets hus, Storgatan 19, Stockholm

Medverkande: Björn Erling, Skatteverket och Tomas Algotsson, Skatteverket

Samtalsledare: Henrik Karlsson, styrelseledamot i ISoR och partner Deloitte

Digitalisering och modernisering är ett ständigt återkommande tema när vi diskuterar den skatterättsliga lagstiftningen samt möjligheter och utmaningar för våra företag.

Samtidigt pågår det också diskussioner i förhållande till en annan viktig del i skattesystemet, nämligen skattemyndigheterna och deras roll i utvecklingen. En del i denna diskussion tar utgångspunkt i OECD:s rapport från 2020 om Tax Administration 3.0 och hur myndigheter världen över, precis som våra företag, är inne i en förändringsresa.

Vid seminariet diskuterades, med fokus på rättssäkerhetsfrågorna, hur Skatteverket i Sverige tolkar utvecklingen och hur man arbetar med dessa frågor. 

***

Institutet Skatter och Rättssäkerhet har nöjet att bjuda in dig att delta vid detta seminarium utan avgift. Det går bra att överlåta platsen till en kollega.

Vänligen skicka din anmälan till Amelie Eriksson, amelie.eriksson@isor.se, senast den 29 augusti.

Institutet Skatter och Rättssäkerhet är medlemsfinansierat. Är du ännu inte medlem kan du anmäla dig genom att betala in årsavgiften, 6 000 kronor för juridiska personer och 300 kronor för privatpersoner. Årsavgiften betalas till plusgirokonto 32 29 69-7. Utöver detta uppmuntras fristående donationer för att institutet ska ha större möjlighet att utveckla sin verksamhet. För mer information om Institutet Skatter och Rättssäkerhet, se http://www.isor.se/ eller vår LinkedIn-sida.

Välkommen!

Amelie Eriksson, Kanslichef

Presentationsbilderna som visades under seminariet återfinns här.